Vi udfører tagrender & nedløb

Mange muligheder med tagrender

Skal I have monteret eller udskiftet tagrende og nedløb, er der flere løsninger. Alt efter bygningens form og tilstand giver vi vores professionelle bud på et optimalt resultat.

Materialevalg og udseende hænger sammen med valg af tagrendesystemet, men fælles for vores tagrender er, at de kan modstå det danske vejr.

Vi anbefaler f.eks. et tagrendesystem i zink, der både løser praktiske problemer med vandafledning og indfrier kravene til et funktionelt og smukt design. Der er et utal af løsninger, og vi kan oftest fine en tagrende, der imødekommer jeres unikke forespørgsel.

Har I spørgsmål til vores arbejde med tagrender og nedløb, er I altid velkomne til at kontakte os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres projekt og kører i hele Østjylland, f.eks. Odder, Skanderborg, Horsens og Aarhus. Kontakt os i dag på tlf. +45 26 99 22 40 eller +45 26 99 22 80.

​Hos Blikværkstedet har vi mange års erfaring med montering, udskiftning og nedtagning af tagrender og nedløb. Vi arbejder med løsninger i zink, kobber eller plast, alt efter kundens ønsker og bygningens behov.

Det er vigtigt, at tagrender og nedløb er velfungerende. Husets levetid forlænges, hvis regnvand bringes effektivt fra tag til afløb, mens en forkert opsætning kan resultere i skade på bygningsdelene.

Med udgangspunkt i jeres ønsker er det vores opgave at udføre et resultat, der fremstår flot og holdbart. På såvel store som små opgaver med tagrender arbejder vi kvalitetsbevidst, fleksibelt og omhyggeligt.

Skriv til os

Kontakt os i dag for at få en uforpligtende samtale og et tilbud på dine blikkenslagerprojekter. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Navn
Address*
Henvendelse angående*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.