Halvædelt metal med stor modstandsevne

Ren kobber

Kobber er et halvædelt metal, det har derfor stor modstandsevne overfor korrosion. Ude i atmosfæren vil det efterhånden overtrækkes med et mørktfarvet lag (patina), som beskytter kobberet mod yderligere korrosionsangreb.

Efter et antal år vil overtrækket blive smukt grønt patina (ir), som man ofte ser på ældre bygninger. Dette afhænger dog meget af, hvor kobberet er placeret (klimaforhold). Det har endvidere også stor betydning at den kobber, der bruges i dag er meget ren ca. 99,9%.

Kobber kan også fås med denne grønne pantina fra starten. F.eks. til udførelse af reparationer. -Og i brun -og med tin overflade – og guld look (kobber og aluminium blandet sammen) mulighederne er mange…

Tombak kobber

​Tombak en legering af kobber og zink, som giver et flammene look. Typisk ligger kobberindholdet på 80-90 procent, mens zink udgør resten.

Begge bestanddele i tombak er således vedligeholdelsesfrie materialer, og derfor siger det sig selv, at der heller ikke skal sættes penge af til vedligeholdelse af tombak.

Kontakt os i dag på tlf. +45 26 99 22 40 eller +45 26 99 22 80.​

Skriv til os

Kontakt os i dag for at få en uforpligtende samtale og et tilbud på dine blikkenslagerprojekter. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Navn
Address*
Henvendelse angående*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.