Naturskifer er et 100 % rent naturmateriale

Hvor længe holder naturskifer?

Naturskifer kan holde over 100 år. Skifer af god kvalitet er fra naturen, skabt meget modstandsdygtigt over for klimatiske påvirkninger, og taget kræver ikke en egentlig vedligeholdelse.

Naturskifer er et 100 % rent naturmateriale. Naturskifer indeholder ingen skadelige substanser og er miljømæssigt uovertruffen i modsætning til industrielt forarbejdede alternativer.

Eternitskifer

Eternitskifer er lavet af fibercement, og findes i flere formater og farver. Det anvendes til tagdækning, gavlbeklædning og facadebeklædningi både nybyggeri og renovering.

Et tag med eternitskifer burde kunne holde ca. 30 år, og i mange tilfælde også længere. Men det hænger meget sammen med, hvordan selve tagkonstruktionen er, og hvordan tagbelægningen er udført.

Vi er behjælpelige med skifertag i hele Østjylland, f.eks. Skanderborg, Odder, Horsens og Århus.​

Naturskifer findes i mange forskellige farvenuancer og varianter. Skiferens natur er afhængig af, hvor i verden og fra hvilket brud det stammer fra.

De normale farver er nuancer af sort og blågrå. Men alt efter hvor skiferen ligger, findes den også med rødlige og grønlige nuancer. Afhængigt af hvordan skiferstenene er kløvet, er det muligt at få skifertag med tre forskellige overflader:

Klassisk – har en ren og blank overflade, som skifertagene havde i gamle dage.

Rustik – har en ru overflade, og giver dermed naturlige rene og smukke nuancer.

Struktur – har en nuanceret og naturlig overflade, hvor det er muligt at se linierne fra kløvningen.

Skriv til os

Kontakt os i dag for at få en uforpligtende samtale og et tilbud på dine blikkenslagerprojekter. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Navn
Address*
Henvendelse angående*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.